URGENT

2 derrotes aquests cap de setmana pels equips palafollencs de futbol.

Compartiu aquesta història

El Premià de Dalt va triar mal dia per sumar els seus primers 3 punts en la classificació de la categoria juvenil. Els del baix Maresme van aplicar un contundent correctiu als juvenils B de PLF, guanyant en camp palafollenc per 2 gols a 10. D’aquesta manera el PLF encara no ha sumat cap punt en la classificació.

L’altre derrota de la jornada ha estat també contundent en la categoria prebenjamí. El PLF A va perdre, també a casa amb el Lloret per 0 a 5.

La jornada esportiva també ens deixa un empat en la categoria juvenil. El PLF A va empatar a 4 al camp del Pineda.

Més sort van tenir la resta d’equips palafollencs.
L’escola B va guanyar a casa al Tordera, per 6 a 3, mentre que el prebenjamí B va guanyar al Lloret per 3 a 0.

En categoria Infantil, tan el PLF A com el B van guanyar els seus enfrontaments contra l’argentona i l’Arenys de Munt respectivament. Els primers van guanyar per 1-3 al camp de l’Argentona mentre que els segons van guanyar a casa a l’Arenys de Munt per 4 a1.

En categoria cadet els palafollencs van vencer a la Torteta per 6 a 2. Així els palafollencs sumen 3 punts més, i ja en tenen 4 en la classificació.

Els 2 equips amateur també van guanyar. El A a casa contra el lloret per la mínima, 1 gol a 0, mentre que el B va guanyar al Valldemià Maristes per 1 a 2.
D’aquesta manera l’Amateur A de PLF continua líder de la classificació del grup 27 de la 3a territorial amb 19 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics