URGENT

Setmana clau per el nou projecte de l’ACA per canalitzar la riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres l’ACA es reunirà al migdia amb les forces polítiques de Malgrat per saber quina és l’opinió dels partits polítics davant la proposta que va presentar la passada setmana a la població per canalitzar la riera de Malgrat, reduint l’impacte ambiental.

Des d’un primer moment els grups municipals de ERC, CIU i ICV EUA s’han mostrat partidaris de la nova proposta. També des del primer dia el PSC, al govern en minoria de Malgrat, s’han mostrat contraris. Els que encara no s’ha pronunciat, i probablement no ho faci fins el mateix dia de la reunió, és el PP de Malgrat de Mar, qui de fet podria tenir la clau, ja que pot desempetar la situació en una votació de regidors.

L’ACA ja va dir que vol el consens de les forces polítiques de Malgrat, un consens que és dificil que s’aconsegueixi, i per tan si s’ha de votar en ple, la regidora del PP, Anna Vega, serà qui desempetarà la situació, tal i com va passar en el passat ple de setembre quan amb el seu vot es va aprobar la moció que demanava un replanteig del projecte.

De tota manera aquests migdia s’ha fet una reunió al consistori malgratenc, convocada per la regidora de Medi Ambient, la socialista Lluïsa Merida, una reunió que no sabem què s’hi tractava, però a la que estaven convocats totes les formacions polítiques del municipi, com avantsala de la reunió de dimecres.

Aquest cap de setmana la Plataforma ciutadana Salvem la Riera ha realitzat una campanya informativa, amb la intenció d’explicar la nova proposta de l’ACA i els avantatges que segons la Plataforma incorpora aquest nou avantprojecte a la ciutadania. La plataforma a més recorda a través de la seva plana web, que Campoy va assegurar en el ple de setembre, que si es presentava un projecte factible que garantís la seguretat, ella ho acceptaria. A la web es pot trobar el tall de veu extret del ple municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics