Dissabte es va inaugurar la nova llar d’infants de Malgrat de Mar.

Sota un sol de jústicia el conseller d’educació, Ernest Maragall va tallar la cinta inaugural de la primera llar d’infants de Malgrat, un centre que començarà a funcionar el proper dia 5 de novembre.
Tal i com va informar RP el passat divendres la llar d’infants obrirà amb 28 nens i nenes, una demanda molt per sota de l’oferta prevista pel primer curs. L’ajuntament de Malgrat havia previst 61 places per aquests primer any, entre els tres nivells d’edat de la llar d’infants.

La regidora d’educació de l’ajuntament de Malgrat de Mar, explicava dissabte a RP que la principal raó de la baixa demanda és que la instral.lació obrirà quan ja la majoria de famílies tenen resolt aquests curs.

Sobre el preu de la llar d’infants de Malgrat de Mar, que fixa la mensualitat en 140€ , un 50% més car que el mateix servei a PLF, Aubanell assegura que l’Ajuntament no ha volgut fer la competència a les llar d’infants privades que hi ha al municipi.

A més Aubanell recorda que el preu va en funció al cost de la llar d’infants i que tot i que el govern català i l’ajuntament hi aporten diners el servei és car.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics