URGENT

La falta de consens es va evidenciar ahir en la reunió entre polítics de Malgrat.

Compartiu aquesta història
Ahir es va fer la primera reunió a nivell polític a Malgrat per parlar dels diferents projectes de l’ACA per canalitzar la Riera. Segons el blog de la regidora de CIU, Neus Serra, en la reunió es va evidenciar la falta de consens entre les 5 formacions polítiques del consistori. Cadascuna d’elles no cedir en la seva postura; el PSC en mostrar-se contrari al nou projecte, l’oposició menys el PP, en mostrar-se a favor i segons Serra el PP expressant alguns dubtes sobre el projecte però mantenint la seva postura de no manifestar-se a favor de cap dels dos projectes. Així la cosa està com estava.

En declaracions a RP, Serra ha assegurat que sinó són capaços d’acostar posicions Malgrat podria perdre una bona oportunitat.

Demà l’ACA es reunirà amb els membres del consistori malgratenc per valorar la situació actual, i demanar l’opinió de les diferents formacions polítiques, on l’única incògnita encara és la posició del PP, que encara no s’ha manifestat sobre el nou projecte de l’ACA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics