Aquests diumenge arriba al nostre municipi l’obra L’Èric i l’exèrcit del Fènix.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’obra de teatre és una adaptació de la vida d’Èric Bertran, un jove de Lloret que fa 3 anys va ser acusat de terrorisme per haver enviat un correu electrònic a conegudes empreses, demanant-los que etiquetessin els seus productes en català, signant com a cap de l’Exèrcit del Fènix.
La Guardia Civil va irrompre a casa de l’Éric, el va acusar de terrorisme, i li va prendre el material informàtic. Finalment l’Èric va anar a declarar a l’Audiència Nacional a Madrid.
L’obra de teatre és una adaptació d’aquells fets, reproduïts per 8 actors, entre els quals els televisius Rosa Andreu, Albert Roca o Santi Ibáñez. L’adaptació al teatre d’aquesta història l’ha fet l’escriptor Víctor Alexandre i la direcció teatral és a càrrec de Pere Planella. El mateix Planella explica a RP que Alexandre ha fet una versió que pot resultar a vegades còmica.

Segons ja va informar RP, el protagonista real de la història, Èric Bertran serà diumenge al teatre de PLF i participarà en la representació del nostre municipi. Segons Planella, Bertrán explicarà les acotacions del text teatral.
-*L’Èric i l’exercit del fènix, es va estrenar aquests mes de gener i ha estat uns mesos al teatre Borràs de BCN. L’obra es podrà veure aquests diumenge al teatre municipal de PLF a partir de les 7 del vespre, amb l’entrada gratuïta per a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics