URGENT

Aquests diumenge arriba al nostre municipi l’obra L’Èric i l’exèrcit del Fènix.

Compartiu aquesta història

L’obra de teatre és una adaptació de la vida d’Èric Bertran, un jove de Lloret que fa 3 anys va ser acusat de terrorisme per haver enviat un correu electrònic a conegudes empreses, demanant-los que etiquetessin els seus productes en català, signant com a cap de l’Exèrcit del Fènix.
La Guardia Civil va irrompre a casa de l’Éric, el va acusar de terrorisme, i li va prendre el material informàtic. Finalment l’Èric va anar a declarar a l’Audiència Nacional a Madrid.
L’obra de teatre és una adaptació d’aquells fets, reproduïts per 8 actors, entre els quals els televisius Rosa Andreu, Albert Roca o Santi Ibáñez. L’adaptació al teatre d’aquesta història l’ha fet l’escriptor Víctor Alexandre i la direcció teatral és a càrrec de Pere Planella. El mateix Planella explica a RP que Alexandre ha fet una versió que pot resultar a vegades còmica.

Segons ja va informar RP, el protagonista real de la història, Èric Bertran serà diumenge al teatre de PLF i participarà en la representació del nostre municipi. Segons Planella, Bertrán explicarà les acotacions del text teatral.
-*L’Èric i l’exercit del fènix, es va estrenar aquests mes de gener i ha estat uns mesos al teatre Borràs de BCN. L’obra es podrà veure aquests diumenge al teatre municipal de PLF a partir de les 7 del vespre, amb l’entrada gratuïta per a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics