Comunicat de l’ACA a Ràdio Palafolls

En referència a la informació de RP, en la que s’assegura que si no hi ha consens serà l’ACA qui determinarà quin projecte es farà finalment, l’Agència Catalana de l’Aigua vol desmentir aquests extrem i vol aclarir que aquesta afirmació no ha estat feta per l’ACA.

A més ens remet aquests comunicat de premsa:

” El procés de reunions sobre el projecte d’endegament de la riera no s’acaba amb la reunió d’avui, que ha permès assencialment aclarir dubtes sobre la nova proposta desenvolupada per l’ACA amb la finalitat de compatibilitzar l’objectiu essencial de la seguretat hidràulica per evitar els riscos d’inundacions amb el de donar un tractament de naturalització a l’obra mitjaçant tècniques de bioenginyeria que permeti preservar fins on es pugui els valors paisatgístics i sentimentals de l’indret que han generat inquietud social.
L’ACA s’ha esforçat per atendre la demanda feta de forma legítima i democràtica pel Ple de l’Ajuntament i, en la mateixa línia, respectarà el compromís de no fer declaracions fins que finalitzi tot aquest procés, moment en què s’enviarà d’ofici la proposta definitiva a fi que el Ple de l’Ajuntament es manifesti de manera oficial sobre l’esmentada proposta. Fins llavors no hi haurà cap més comentari. “

Efectivament, l’ACA ha declinat fer declaracions avui a Malgrat. Les afirmacions aparegudes, tal i com cita la notícia, provenen de fonts polítiques del consistori malgratenc, just després de la reunió d’aquests migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics