URGENT

3 equips de futbol de PLF són líders de la seva classificació.

Compartiu aquesta història
Amb la passada jornada 3 equips del nostre municipi són líders de la seva classificació. Ja fa setmanes que ho és L’Amateur A, del grup 27 de la 3a territorial, i continua una setmana més com a líder gràcies a la victòria d’aquests cap de setmana a Arbúcies per 2 a 3.

També són líders els benjamins de PLF, que aquests cap de setmana han guanyat al Tordera al seu camp per 2 a 3. Més contundent va ser la victòria dels prebenjamins A al seu camp contra el Blanes A. Els palafollencs van guanyar per 5 a 0 i continuen al capdavant la de la classificació.

El seguit de victòries del Prebenjamí A contrasta amb el B, que aquesta setmana ha ensopegat amb el Blanes B, i ha caigut derrotat per 0 a 6 en el seu propi camp.

En total aquests cap de setmana ha deixat 4 victòries , 4 derrotes i 2 empats.

A banda de les victòries comentades de l’Amateur dels Benjamins i del prebenjamí A, els Juvenils A també han guanyat aquests cap de setmana per 8 gols a 2 al Sussanenc.

Les derrotes, a banda del prebenjamí B, les completen els cadets, que van perdre a Calella per 3 gols a 1 i els amateurs B que van caure derrotats contra el Liverpool, per 0 a 3..

Els empats de la jornada de futbol els protagonitzen els dos equips d’infantil de PLF. Els Infantils A van empatar a 2 amb el premià de dalt, en camp palafollenc, i el B que va empatar a 3 gols a Canet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics