URGENT

L’ACA posposa la reunió definitiva sobre la Riera de Malgrat per a mitjans de Novembre.

Compartiu aquesta història
La passada setmana es van reunir a Malgrat de Mar, els 17 regidors malgratencs amb el director de l’ACA, Manel Hernandez, i membres de l’empresda encarregada de fer la 2a proposta presentada. Tot i que d’entrada es preveia resoldre el futur de la riera de Malgrat, sobretot el seu tran de Can Feliciano, finalment la reunió sols va servir per resoldre dubtes dels regidors respecte a les dues propostes que existeixen sobre la taula.

El consens que demana l’ACA per tirar endavant la segona proposta, no existeix de moment, pel que la desició final s’ha posposat per a mitjans d’aquests mes de novembre, quan de nou es reuniran el consistori malgratenc i l’ACA per prendre una decisió. Aquesta propera reunió tindrà dues parts, tal i com assegura Neus Serra, portaveu de CIU al consistori Malgratenc.

Els posicionaments al respecte continuen igual. Els 8 regidors del govern, es posicionen en contra de la segona proposta, mentre que l’oposició , menys el PP es mostren partidaris de la segon projecte, mentre que el PP, continua sense definir-se per cap dels 2 projectes.

Sobre el DVD que RP ja va anunciar que preparà l’equip de govern malgratenc, l’oposició ja ha anunciat la seva desconfiança. Creuen que es pot utilitzar per intentar decantar l’opinió de la gent de Malgrat cap el primer projecte que defensa el PSC, i denuncien que a la plana web de l’ajuntament de Malgrat no hi ha informació de la segona proposta de L’ACA. Josep Maria Lasheras és el lider d’ICVEUA de Malgrat.

Aquests acabat d’encetar mes de novembre, a banda de decidir-se quin projecte es fa a la riera de Malgrat, també serà notícia pel judici de faltes que s’ha de veure el proper dia 21, en el que estan encausats 7 malgratencs que van participar en les protestes que van aturar les obres de canalització de la Riera de Malgrat el passat mes d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics