URGENT

La plana web d’informació local de Ràdio Palafolls arriba a les 5000 visites.

Compartiu aquesta història
Avui la plana web de notícies que Ràdio Palafolls té a la xarxa ha arribat a les 5000 visites comptabilitzades. La web, que funciona des del passat mes de febrer recull de forma ordenada totes les informacions del nostre municipi i rodalies, i són part dels serveis informatius d’aquesta emissora.

En aquests mesos de funcionament s’ha de puntualitzar que durant els tres mesos d’estiu el web va estar inactiu i que durant el període d’eleccions municipals, totes les informacions electorals es plasmaven en un web especial, que va registrar 1500 visites.

Això vol dir que en total, el servei online de RP ha rebut 6500 visites en 6 mesos, pel que cada mes, prop de 1100 persones utilitzen els serveis online de RP per estar informats del que passa al nostre municipi. Segons l’empresa Motigo, que gestiona el nombre de visites de la nostra plana web el dia de més activitat va ser ara fa 10 dies amb l’entrevista exclusiva que aquesta emissora va fer a l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, en referència a la canalització de la Riera de Malgrat. Aquell dia es van comptabilitzar prop de 200 visites.

Dades de Motigo sobre les visites al web.

El web de RP, és l’únic portal a internet que ofereix informació del nostre municipi a diari, a l’igual que la nostra emissora és l’únic mitja de comunicació que informa de manera diària de les noticies del nostre municipi i comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics