URGENT

Les policies locals en alerta per la presència d’estafadors que es fan passar per inspectors del gas.

Compartiu aquesta història
La Policia Local de Tordera informa de la presència de persones que van pels habitatges dient que són inspectors del gas i que han de fer una revisió de la instal·lació de butà, per que és obligatori. Normalment, després de fer la revisió canvien la goma de la bombona i presenten una factura molt elevada, de fins a 140 €. Tot i això fonts de la policia de Tordera asseguren que no s’han detactat casos a la població de Tordera.

S’ha de tenir en compte que és obligatori fer una revisió cada cinc anys, i que les gomes del butà tenen una data de caducitat i s’han d’anar canviant, però la revisió i el canvi de gomes el pot fer qualsevol lampista autoritzat, que sigui de la nostra confiança.
El cap de la policia local de PLF, Marc Penya assegura que a PLF no s’ha detectat cap estafa similar en els últims temps, però recomana extremar les precaucions:

En cas de suspita es pot avisar a la policia local de PLF al telefon 608 74 04 04

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics