URGENT

Daniel Sirera assegura a PLF que el govern espanyol maltracta als catalans.

Compartiu aquesta història
Divendres el president del PP a Catalunya, Daniel Sirera, va ser a PLF per visitar diferents indrets del municipi i sopar amb militants i simpatitzants de la formació al municipi. Sirera va ser entrevistat en directe a RP, on va assegurar que no és Espanya la culpable del desgavell de rodalies i d’infrastructures a Catalunya, sinó el govern socialista.

En aquests sentit Sirera acusa a Zapatero i a la ministra Magdalena Álvarez de maltractar als catalans.

Sirera en un moment de l’entrevista als estudis de RP

Sirera a més va assegurar que el problema de Catalunya, és que els seus polítics han errat en les prioritats, i assegura que s’han perdut esforços en polítiques identitàries, en comptes de dedicar-se a les necessitats reals dels ciutadans.

Després de l’entrevista a RP, Sirera, que es va fer acompanyar per Rafael Luna, secretari general del partit a Catalunya, va compartir taula al restaurant Mas Reixach amb militants i simpatitzants de la formació a PLF i al Maresme. Entre les persones que van assistir hi havia membres del PP de Tordera, Vilassar, Sta Susanna i Ramon Martínez, expresident del PP a Malgrat de Mar.

Segons fonts populars. També van assistir membres de l’associació de veïns de Mas Reixach, de la de St. Lluís, del club de judo, i del casal de l’avi de PLF.

Durant el sopar, es va fer un homenatge al secretari general del PP palafollenc, Carles Pujol, que ha petit uns problemes de salut en els últims mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics