URGENT

El palafollenc Francesc Alemany anirà a les llistes republicanes en les properes eleccions generals.

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana es va celebrar el congres d’esquerra al Maresme, en el que es va escollir el nou president comarcal del partit i també es van escollir els candidats del Maresme que aniran a les llistes del congrés de diputats a Madrid. El primer candidat serà Andreu Bosch, de Teià, seguit de Pilar Rocafort, i en tercer lloc Francesc Alemany, de la secció local de PLF.

Alemany assegura que el fet de ser nomenat a les llistes del congrés, evidencia el pes de l’Alt Maresme dins la comarcal del partit.

Alemany, que era el número 3 en les llistes republicanes a les passades eleccions municipals, ha acceptat el repte, conscient però que és pràcticament impossible que arribi a ocupar un escó al congrés dels diputats.

En les passades eleccions generals, del març del 2004, els republicans van aconseguir 8 representants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics