URGENT

Aspronis tindrà pisos tutelats a Blanes i PLF

Compartiu aquesta història

L´Ajuntament de Blanes i el Departament de Medi Ambient i habitatge de la Generalitat van signar ahir dos convenis per construir habitages protegits en règim de lloguer.

Ahir es va saber que la Fundació Aspronis amb l´objectiu ha adquirit un immoble per tal d´allotjar-hi entre tres i quatre persones amb discapacitat psíquica. L´objectiu de l´entitat és que aquestes persones es puguin normalitzar en l´entorn que viuen.

També a PLF es destinaran part dels 38 pisos en règim de lloguer que es preveuen a la zona de la biblioteca, a col.lectius amb necessitats especials com gent gran, discapacitats, o famílies monoparentals. A banda d’aquests 38 pisos, també es preveuen 32 més, en regim de compra, a la mateixa zona, propera a la biblioteca de PLF.

El gerent de la fundació Aspronis, Francesc Turà, explica però que el pis de Blanes i els de PLF seran diferents:

Els habitatges protegits de Blanes seran d´entre una i tres habitacions i es preveu que estiguin enllestits en dos anys i mig. I és que encara s´han d´iniciar la majoria dels tràmits. S´hi podran acollir aquells blanencs menors de 35 anys amb un mínim de tres anys d´empadronament al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics