URGENT

El Marroc serà el protagonista avui de les 1000 i una nits.

Compartiu aquesta història

El país nord-africà és avui el centre de la xerrada lúdica de les Mil i una nits, un cicle que cada cert temps presenta la cultura, i les peculiaritats d’un país forani. Ho fa amb persones relacionades directament amb el país en qüestió, ja sigui per ser un immigrant o bé una persona que l’hagi visitat en profunditat.

Avui Hanane, explicarà als assistents el seu país d’origen, el Marroc, a partir de les 9 del vespre al teatre de PLF.

Les 1000 i una també combina la xerrada amb una mostra de la cultura del país a tractar, així avui s’oferirà a les persones que assisteixin té de menta, cous cous, i un taller de henna, un tint natural utilitzat al cabell i que també s’utilitza com a tècnica de coloració de la pell, a l’estil tatuatge, però amb data de caducitat.

Aquests cicle de les 1000 i una, ja ha acollit diferents països convidats, com ara la Índia, el Senegal, Colòmbia, Grècia i , el passat mes de setembre, Nicaragua i aquests vespre El Marroc.

Avui també es fa el 3×3 de bàsquet al Palauet. L’acte començarà a les 9 del vespre i s’allargarà fins a mitja nit. En la competició hi ha 3 categories des dels 12 anys. Tots els participants en aquesta activitat organitzada pel PIJ, obtindran un obsequi.

Ja diumenge la Puput ha preparat una sortida amb autocar per anar a veure la Fageda d’En Jordà, un dels paratges més interessants de visitar a la Tardor. Aquesta activitat s’emmarca dins les sortides que cada mes organitza la Puput, ja sigui dins el nostre municipi o a fora. La sortida de l’autocar es farà a les 10 del matí des de davant del casal d’Avis de PLF.

L’espectacle infantil previst per diumenge al migdia al teatre ha quedat suspés, per malaltia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics