URGENT

Continuen les activitats de la Plataforma Salvem la Riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història
En aquesta ocasió, a banda de voler conscienciar i explicar el segons projecte que ha presentat l’ACA, també es pretén donar suport als 7 encausats per les manifestacions del passat agosts, una manifestació que va aturar les obres de canalització de la riera. Arrel d’aquesta aturada l’empresa executora va presentar una denuncia als 7 encausats, i la fiscalia ha portat a judici als 7 manifestants a partir d’una diligència de la policia local de Malgrat, que assegurava que l’actitud dels encausats era molt violenta. L’informe de la policia assegurava a més que un d’ells havia utilitzat un nadó com escut humà.

Aquestes set persones, entre les quals hi ha un regidor republicà de l’ajuntament de Malgrat s’enfronten aquests proper dimecres a un judici de faltes.

Així la plataforma ha preparat una xocolatada popular a les 5 de la tarda i una truitada al vespre a les peixateries velles de la població. A més des d’aquesta setmana han demanat a la població que presentin una instància a l’Ajuntament de Malgrat per tal de demanar a l’Ajuntament que intercedeixi per aquestes set persones encausades. De fet el text igualitari que es proposa introduir a la instància acusa a l’Ajuntament de ser part acusadora a la denuncia, cosa que es desmenteix des del consistori malgratenc.

En tot cas dimecres es veurà aquests judici de faltes als 7 malgratencs que van participar en les manifestacions del mes d’agost per salvar l’arbreda de Can Feliciano de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics