URGENT

Les noies del club de bàsquet de PLF s’enfronten al Celrà, el primer de la classificació.

Compartiu aquesta història
Les Gironines encara no han perdut cap dels 6 partits que han disputat fins ara, i es troben al capdavant de la classificació, mentre que les palafollenques, que es troben a la zona mitja de la classificació, tenen un balanç de dues victòries per 3 derrotes, l’última la passada jornada contra el St. Julià de Ramís, on van perdre de 10 punts, 53-43.

Pel que fa als nois del PLF de bàsquet, en aquesta 9a jornada, s’enfronten fora de casa, al Palau. Els palafollencs tenen 1 victòria i 6 derrotes i el Palau, 2 victòries i 6 derrotes.. Els palafollencs arriben a aquests partit després de perdre de 23 al camp de l’Arbúcies.

Pel que fa al futbol, l’Amateur A haurà de defensar el liderat de la classificació al camp del Blanes Athletic, que són 7ens a 10 punts dels palafollencs.
L’amateur B, rebrà a casa el Cabrera. Els palafollencs són 12ens amb 6 punts, i el Cabrera és 13è amb 4 punts.

L’infantil B viatjarà al camp de St. Vicentí en aquesta jornada. Els palafollencs són 13ens, amb 5 punts, mentre el Cabrera té dos punts més i és 7è a la classificació.

El Juvenil A rebrà el St Pol, en un duel a la mitja taula, ja que els de casa són 11è amb 7 puunts i els de St Pol són 10ens amb 10 punts.
El juvenils B juguen aquesta setmana al camp del Cabrils, amb la intenció de sumar els primers punts d’aquesta lliga, ja que en les 5 jornades disputades encara no han sumat cap punt i són últims de la classificació. El Cabrils en canvi és 9e amb 7 punts.

Els prebenjamins s’enfronten els dos equips palafollencs al Lloret, en camp palafollenc.

En aquesta jornada descansen els Benjamins, l’infantil A i el PLF Cadet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics