URGENT

El PP i el PSC de Malgrat han tancat el pacte de govern per aquesta legislatura.

Compartiu aquesta història
Segons ha pogut saber RP, el grup municipal del PP de Malgrat entra al govern de la població després de pactar amb el PSC local, que ostenta el govern de Malgrat.

Segons sembla, les converses han començat arran de la discussió d’una sèrie d’al.legacions que els populars volien introduir dins els pressupostos, i segons fonts populars a partir d’aquí, han començat les converses més serioses per tal que els populars puguin entrar al govern local, cosa que s’ha confirmat aquests migdia a 2/4 de 3 de la tarda.

Ho ha confirmat a aquesta emissora el membre de la junta gestora i exregidor popular a Malgrat, Joan Carles Tagua.

Amb aquests pacte, el govern de Malgrat ja és majoria, amb els 8 regidors socialistes i la regidora del PP, Ana Vega, que ha confirmat el pacte a aquesta emissora.

Tot i el pacte, que ja s’ha tancat, el propi Tagua, assegura que la posició davant la Riera de Malgrat, no es veurà afectada per aquests pacte.

Ja en la passada legislatura, el PP va formar part del govern de Malgrat juntament amb el PSC i CiU. Els nacionalistes, enguany es mantenen a l’oposició.
Segons ha pogut saber aquesta emissora, Dolors Montserrat, diputada per BCN del PP és aquest migdia a Malgrat per parlar amb la secció local.

Encara no ha trascendit quina cartera ocuparà Vega al nou govern municipal, ni cap dels termes del pacte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics