URGENT

L’Ajuntament de Blanes tornarà a subvencionar les revisions mèdiques als esportistes locals

Compartiu aquesta història
L’Ajuntament de Blanes i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva signaran properament un conveni per oferir als esportistes blanencs revisions mèdiques gratuïtes. L’equip de govern de Blanes (CiU, PDB, PP) ha pres aquesta decisió després que el passat mes de setembre suprimís la subvenció que donava a les entitats esportives per fer aquestes revisions. Segons ha explicat l’alcalde, Josep Trias (CiU), el nou sistema garantirà una major agilitat en les exploracions. Si la iniciativa té l’èxit que es preveu, aquest mètode es podria traslladar a altres sectors de població on l’assistència sanitària no estigui ben coberta.
De fet l’equip de govern havia rebut fortes crítiques de l’oposició, arran de la supressió de les subvencions, ara fa uns mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics