URGENT

Ràdio Palafolls prepara la segona edició dels palafollencs de l’any

Compartiu aquesta història
Ràdio Palafolls i l’Ajuntament del nostre municipi preparen la segona edició dels palafollencs de l’any, uns premis que anualment pretenen distingir a aquelles persones que treballen pel nostre municipi i donant suport a la seva vida cultural, social o solidària.

Els premis enguany es divideixen en tres categories. La primera el Palafollenc de l’Any, preten distingir a les persones que des de la seva funció hagin contribuit a una millora del nostre municipi en qualsevol aspecte. També es premiarà la Iniciativa de l’Any, un premi destinat a les diferents entitats que treballen pel nostre municipi i la seva vida cultural i social.

L’últim dels premis que s’otorgaran en l’edició d’enguany és el Premi de Comunicació Ràdio Palafolls, destinat a programes de ràdio nacionals, que siguin originals, frescos i que tinguin un nou prisma per tractar l’actualitat. Aquests últim premi s’otorga directament a un programa a partir dels vots dels integrants de Ràdio Palafolls i s’entregarà, igual que la resta, el dia del sopar gala.

La resta de premis Palafollencs de l’any, s’escullen a partir de votació popular, des d’avui i fins el dia del sopar.

Els candidats a Palafollencs de l’Any són; Alpha Balde, per la seva tasca al capdavant de l’ONG Ndenden Ngollen, que treballa pel desenvolupament rural a la regió de Kandia, al Senegal, d’on és originari Balde. L’alpha fa anys que viu a PLF des d’on coordina i dirigeix aquesta entitat solidària.
El segon nominat és Jesús Machin. En Jesús és l’anima de la comissió d’agermanaments de PLF, una entitat que treballa amb els pobles agermanats del nostre municipi i que organitza una de les entitats més populars de la festa major, els sopars a la fresca.
També està nominada en aquesta categoria, Dolors Ribot, que ha dirigit, durant prop de 30 anys, la llar d’infants municipal de PLF, amb molta dedicació i esforç.

Jesús Machin, Alpha Balde i Dolors Ribot, nominats a Palafollenc de l’Any 2007

Pel que fa a iniciatives de l’any, estan nominades tres entitats del poble.
La primera l’esplai el Pas de PLF pel seu treball desinteressat amb els nens i nenes de PLF des de la vessant de l’educació no formal, des de fa més de 13 anys.

Un altre nominada en aquesta categoria és l’escola de Música. L’entitat va néixer com a entitat privada i durant 10 anys ha treballat per tal que els palafollencs poguessin tenir estudis de música i molts ciutadans han pogut aprendre a tocar un instrument.
L’última de les nominacions és per la comissió de reis i carnestoltes, una entitat que s’encarrega d’organitzar la benvinguda a ses Majestats els Reis de l’Orient cada any, i alhora d’organitzar la rua de carnestoltes de PLF.

A partir d’avui comencen les votacions per tal de triar el guanyador de cada categoria a partir dels vots dels palafollencs. Les persones que vulguin votar ho poden fer a través de correu electrònic a any@radiopalafolls.com, a través d’un missatge curt de text escrivint RP, espai, el nom del vostre vot i enviar-ho al 607 64 65 66, o bé si es prefereix es pot votar a través de les 4 urnes repartides en diferents establiments del municipi.

El lliurament dels premis es farà en el decurs d’una gala que es durà a terme el proper dissabte 1 de desembre al teatre municipal de PLF. Aquests sopar està concebut per la participació popular però té restriccions d’aforament, pel que les persones interessades han de comprar la seva entrada el més aviat possible en qualsevol dels 4 establiments que les venen; al Cafè de St Lluís, al cafè de PLF, al forn de Pa Sta. Maria i al casal d’avis de PLF, establiments on també es pot votar.
El preu de l’entrada és de 17€, i inclou el sopar i l’espectacle. A més per cada entrada 1€ anirà directament a la Marató que està preparant RP per finals d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics