URGENT

75 nens i nenes del CEIP Mas Prats han marxat avui de colònies.

Compartiu aquesta història
Es tracta dels nens i nenes de p4 i p5 del centre que avui han marxat a les 9 del matí cap a Centelles, a Osona a passar una nit de colònies.

Un cop arribin a la casa de Mas Banyeres, l’equip de monitors professionals de l’empresa Eix Estels, encarregada de les activitats i la instal·lació, oferirà un munt d’activitats lúdiques i didàctiques als infants.
Entre elles faran el taller de visita a la granja de la casa de colònies i una descoberta del bosc a la tardor. Avui a més es farà un sopar de gala i celebració, i demà després de dinar agafaran l’autocar de tornada a la casa.

La casa de colònies de Mas Banyeres a Centelles

Precisament l’autocar que els recollirà demà al migdia haurà deixat al matí a uns 120 nens i nenes més del centre, de 1r fins a 5è, que passaran el que queda de setmana a Mas Banyeres.
Ràdio Palafolls parlarà amb els nens i nenes que són de colònies a Centelles cada tarda des d’avui i fins dijous, cada tarda a quarts de 7, per saber com els va la sortida de convivències a la casa de Mas Banyeres. Serà dins el programa de la finestra d’Elisabeth Ibañez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics