URGENT

Nova incidència a rodalies Renfe aquests matí

Compartiu aquesta història
Una avaria mecànica en un tren a Plaça de Catalunya ha causat endarreriments de mitja hora en els trens de les línies 1, 3 i 4 de Rodalies de Barcelona d’entrada a la ciutat.L’avaria s’ha produït poc abans de les vuit del matí en un tren que ha quedat estacionat a Plaça de Catalunya, afectant al trànsit de combois que passen per la cèntrica estació de ferrocarrils.Renfe ha confirmat a RP que el tren s’ha retirat en 5 minuts, però que després els endarreriments han estat importants fins a restablir la correcta i normal circulació de trens. Una normalitat que ha arribat cap al migdia. Renfe no ha precisat quants trens han resultat afectats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics