URGENT

Óscar Bermán retreu al president comarcal del PP, que cada secció local voti independentment sobre el retorn dels papers de Salamanca

Compartiu aquesta història
Óscar Bermán retreu al president comarcal del PP, Víctor Ros que no hagi explicat ben clar als regidors maresmencs la posició del partit sobre els papers de Salamanca.

El regidor popular de PLF, Óscar Bermán, ha retret en declaracions a RP, que el màxim dirigent comarcal del PP, Víctor Ros no hagi donat les directrius marcades pel partit des de Madrid en referència a les demandes de retorn dels papers de l’arxiu de la Guerra Civil de Salamanca.

El retret el fa Bermán després que molts regidors populars de la comarca hagin votat a favor del retorn dels arxius personals incautats durant la guerra civil i dipositats des de llavors a l’arxiu Nacional de Salamanca, desobeint o fent cas omís a les directrius marcades des del PP nacional. És el cas del PP de Premià de Dalt, Calella o Blanes.

Victor Ros, president comarcat del PP i ex alcalde de St. Andreu de Llavaneres

El líder del PP local ha assegurat que si a PLF es presentés una moció que demanés el retorn dels papers de Salamanca, un cop estudiada la moció preguntaria al partit quina decisió prendre per no desviar-se de les directrius marcades. Segons Bermán, les directrius són molt clares.

En aquests sentit Bermán ha criticat que el consistori palafollenc prepari un llibre de la Guerra Civil a PLF, i que s’hagi d’assabentar per la premsa, i denuncia que desconeix l’existència del llibre i el seu contingut. Aquests llibre, serà el regal que l’Ajuntament de PLF farà als ciutadans el proper mes de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics