URGENT

La presidenta del PP a BCN assegura que el pacte de Malgrat fa mesos que es treballa i que les afiliacions al partit a la població ha crescut aquests

Compartiu aquesta història
Dolors Montserrat, presidenta del PP de la província de BCN, ha assegurat a RP que el partit està content amb el pacte, ja que confien amb les seccions locals, que són que coneixen la realitat de cada municipi. Montserrat assegura que el pacte portava setmanes i mesos gastant-se, amb l’objectiu de continuar la tasca de govern iniciada a la passada legislatura, quan els 2 regidors populars estaven dins el govern.

Sobre la crisi viscuda en el sí del PP malgratenc just abans de les eleccions Montserrat la dóna per tancada i assegura que les afiliacions al PP al municipi veí han crescut de forma important en els últims dos mesos, cosa que verifica la feina ben feta. Escoltem a Dolors Montserrat.

Un mes abans de les eleccions el candidat a l’alcaldia del PP a Malgrat va abandonar, arrel de les discrepàncies amb la junta local dels populars. A partir de llavors, també va plegar el president del PP de Malgrat i des de llavors existeix una junta gestora, que encara es manté, fins que s’esculli una nova junta local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics