La revista malgratenca Som-hi estrena pàgina web.

Som-hi és una de les revistes locals deganes de la nostra zona, va néixer ara fa 30 anys, i coincidint amb aquests aniversari, la revista es trasllada a internet amb format de bloc.

Somhi.cat, és a partir d’avui, l’apèndix a la xarxa de la revista mensual, en la que s’espera la participació dels malgratencs amb l’escritura d’articles.

Segons els propis membres de Som-hi la intenció és que tothom pugui escriure articles, això sí buscant sempre el rigor i la seriositat, pel que passaran un filtre abans de la publicació al web.
La revista Som-hi, ha estat aquests últim any també font de controvèrsia a Malgrat de Mar, ja que en l’anterior legislatura l’equip de govern va emprendre accions legals contra la revista. Els fets es remunten a un seguit de números en el que es publicava l’opinió d’un lector en pseudònim, i que l’equip de govern i més concretament l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, van trobar insultant. Per tal de saber el nom de l’autor dels escrits van denunciar a la revista, que es nega a facilitar el nom si no és amb un manament judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics