URGENT

Demà es fa a PLF un acte contra la violència de gènere.

Compartiu aquesta història

Tot i que el dia internacional contra la violència de gènere, es celebra el proper diumenge , dia 25 de novembre, les activitats a PLF es concentren demà divendres.

En concret s’ho organitzat una sessió de conte contes i música a partir de les 9 del vespre al teatre municipal de PLF. Aquesta doble actuació lúdico-festiva esterà protagonitzada per Numancia Rojas i Trevor Keenan. L’entrada a l’acte serà gratuïta.

També s’han donat a conèixer els actes previstos per el dia internacional de la Sida que es celebra el dia 1 de desembre. Enguany els actes s’allargaran a PLF des del divendres dia 30 i el mateix dia 1 de desembre. Divendres al matí els alumnes de les dues escoles de i l’institut PLF, desplegaran un gran llaç vermell a la plaça de les Valls d’Ax, on també llegiran el manifest de la jornada.

Targetó guanyador del concurs fet amb alumnes de
l’IES de PLF, per publicitar el dia del Sida

A la tarda, a les 7 es projectarà al teatre la pel·lícula Que nada nos separe, una història commovedora que aborda l’afectació de la malaltia en persones innocents.
A les 11 de la nit al Forroll es farà un concert jove a carrec de Abeja Reina i Aürt.

El dissabte es farà la lectura del manifest a través de RP, a les 12 del migdia, i a les 5 de la tarda es farà una xerrada al Mid sobre la prevenció de VIH. Aquestes activitats estan organitzades des de l’ajuntament de PLF, els centres educatius de PLF i aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics