Demà els palafollencs de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Unes 80 persones assistiran demà al sopar de lliurament dels premis Palafollencs de l’Any.

Com cada any l’Ajuntament de PLF i Ràdio Palafolls, oferiran demà el sopar de gala del lliurament dels segons premis Palafollencs de l’any.

L’acte, que començarà a les 9 del vespre, aplegarà a unes 80 persones que assistiran al lliurament dels 3 premis que s’entregaran enguany; el Palafollenc de l’Any, la Iniciativa de l’any i el Premi de comunicació de RP.

Els dos primers són escollits a través dels vots al correu electrònic, per SMS i per vot directe a les diferents urnes instal.lades arreu del municipi. Els nominats a Palafollenc i a Iniciativa de l’any, van ser escollits a través d’un consell nominador on estaven convocades totes les forces polítiques de PLF, i membres de diferents entitats.
Durant 10 dies s’han recollit els vots, i s’han pràcticament exhaurit les paperetes de participació

Aquests dos premis són els que es donaran a conèixer demà dissabte. El premi de comunicació de RP, ja es va donar a conèixer ahir. Els col.laboradors de RP, reunits en assamblea, van escollir el programa Minoria Absoluta de RAC1 com a 2n premi de comunicació de RP. El programa és una sàtira política diària, presentada per Toni Soler, Quecu Novell i Manel Lucas, que té la seva versió televisiva amb Polonia.

Equip de Minoria Absoluta, als estudis de RAC1

El premi de comunicació d’aquesta emissora l’otorga directament la radio. L’any passat va recaure al programa de Catalunya Ràdio El Cafè de la República de Joan Barril i Joan Ollé, que va venir a recollir el premi al teatre.

En la gala de demà, es farà un sopar a base de sopa de peix i Marisc, vedella amb arròs pilé, beguda, postre i cafè. Després del sopar es farà el lliurament de premis i per últim hi haurà un espectacle de Màgia espectacular, que tancarà l’acte, organitzat per RP i L’ajuntament de PLF.

Qui vulgui assistir a l’acte encara pot adquirir la seva entrada al Cafè de PLF, al forn de Pa Sta Maria , el casal de l’avi de PLF i demà mateix sols al cafè de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics