Aspronis de PLF rep avui el material comprat amb l’aportació solidaria d’una entitat de Blanes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) i Residència Pinya de Rosa, que Aspronis té a PLF, rep avui dilluns material d’ortopèdia i fisioteràpia (en concret una grua, un carro de dutxa, matalassos, làmpades d’estimulació visual, etc.), la compra del qual ha estat possible gràcies als 6.400 euros que es van recaptar en un acte benèfic a càrrec de la Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca, celebrat a l’Esbarjo Parroquial de Blanes el passat mes de setembre, i que va ser organitzat per mares i pares d’atesos del centre assistencial de
Palafolls. Una d’aquestes mares, Dolors Juvany, explica a RP que l’acte es va organitzar per recollir diners i que va tenir una molt bona acceptació amb més de 900 entrades venudes. Juvany, també es queixa de la manca de suport de les administracions.

Juvany també ha fet referència a l’urgència de canvi d’immoble del centre palafollenc, un canvi que ja està previst a uns terrenys cedits per l’Ajuntament de PLF, prop del Camp de Futbol municipal.

Durant l’acte d’avui, els organitzadors, a més de lliurar el material al centre, faràn entrega d’un present com a mostra d’agraïment a la Agrupación Artística Aragonesa i a d’altres col·laboradors de l’acte benèfic, entre ells Mossèn Miquel Àngel Ferrés, per la seva participació en l’èxit de convocatòria i de recaptació. L’acte es fa al centre que Aspronis té a PLF, a l’avd Costa Brava, al parc de la Glorieta del dt. Turner.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics