URGENT

Ciutat Jardí vota continuar amb la mateixa junta rectora.

Compartiu aquesta història
4 vots de diferència entre les dues candidatures que es presentaven ahir a les eleccions a la junta de l’entitat de conservació de Ciutat Jardí, van donar la continuïtat a la junta actual.

Després d’una llarga assemblea de més de 4 hores, els propietaris de Ciutat Jardí van votar per la continuïtat de José Carmona com a president de l’entitat, que funciona com a promotora i com a associació de veïns.

L’assemblea, que es va fer al teatre municipal des de les 10 i passades les 2 del migdia va viure moments de crits, tensions i insults, entre les dues faccions que es presentaven a les eleccions.
La mateixa assemblea que va votar a favor de Carmona a la presidència, va votar en contra de l’estat de comptes de l’entitat.

Durant la reunió, a la que van ser presents els alcaldes de PLF i Sta. Susanna i la regidora de Medi Ambient de Malgrat, es van escoltar retrets de tot tipus, fins i tot personals.

Les eleccions d’ahir al matí venien precedides per denuncies de politització per ambdues candidatures; l’encapçalada per José Carmona i la encapçalada per Servant Dovarganés.

Aquests últim assegura que rera la seva candidatura no hi ha cap força política, i si persones amb ideologies ben diferenciades, mentre que carrega contra Carmona, del qui diu ser un protegit del PSC local.

Carmona es defensa i assegura que ell no ha fet campanya, mentre que l’altra candidatura ha fet porta a porta i que la seva intenció és fer mal a l’ajuntament des de Ciutat Jardí.

Els representants polítics dels tres ajuntaments dels quals depèn l’urbanització van lamentar la crispació viscuda en la sessió d’ahir i van donar suport a les persones que treballen, des de sempre, per la solució als problemes a la urbanització. Escoltem a Valentí Agustí, alcalde de PLF, Josep Montreal, alcalde de Sta. Susanna i a Lluïsa Mérida, regidora de Medi Ambient de Malgrat de Mar.

Segons es va dir ahir a l’assemblea, on sols hi havia representats 150 dels més de 850 parcel.listes, el nou sistema de clavegueram, l’obra més important desenvolupada a la urbanització, podria estar enllestit a l’estiu, i podria entrar en funcionament el proper mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics