URGENT

PLF donarà recolzament a la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge el nostre municipi es suma a la causa de la Marató de TV3, que enguany va destinada a les malalties cardiovasculars, és a dir a les malalties del cor.

El nostre municipi es suma a la iniciativa amb diferents activitats recaptatòries i també de conscienciació. Així PLF aportarà la recaptació integra de la representació de l’obre de teatre Magazine, que es fa dins la mostra de teatre Amateur del nostre municipi, diumenge a les 6 de la tarda al teatre municipal.

A banda d’aquests diners que s’enviaran a la causa d’enguany de la Marató, el consistori palafollenc ha preparat unes activitats paral·leles, així a les 10 del matí es farà una caminada popular que enllaçarà el Palauet de PLF amb la zona esportiva de la Figuerassa al barri de St. Lluís, unint d’aquesta manera dues instal·lacions esportives. Les persones que hi participin s’hauran d’inscriure a la caminada i aquests import anirà directament a la causa de la Marató.
Un cop al barri de St. Lluís es farà un concurs de pintura ràpida, partint de referència les malalties cardiovasculars. La recaptació de la inscripció, que serà la voluntat, també anirà a parar a la iniciativa de la televisió catalana. A més també es podrà assistir a un 3×3 de bàsquet al nou pavelló d’esports del barri de St. Lluís que s’ha batejat amb el nom de Figuerassa Arena.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics