ÚLTIMA HORA: Absolen als 7 encausats per l’aturada de les obres de la Riera de Malgrat de Mar.

Segons ha sabut RP, el jutge ha absolt als 7 encausats de Malgrat de Mar, després que les protestes populars del mes d’agost obliguessin a aturar les obres que l’empresa Hidrocanal estava realitzat a la riera de Malgrat.

Després de les mobilitzacions, 7 malgratencs es van veure denunciats per l’empresa i per la fiscalia que d’ofici havia actuat després de llegir un informe policial. Ja en el judici, ara fa 15 dies, la fiscal va demanar l’absolució dels encausats, mentre que l’empresa mantenia l’acusació i demanava més de 280 mil€ en concepte de responsabilitat Civil.

La sentencia judicial, que pot ser recorreguda, absol als 7 encausats, tal i com assegura Josep Gelpí, un dels 7 malgratencs encausats i regidor d’ERC a la població.

Video presentat al judici sobre el comportament dels manifestants
durant la mobilització. VIDEO: youtube- Arbreda2007
El mateix Gelpí assegura que aquesta sentència evidencia les mentides que s’explicaven a les diligències policials fetes per la Policia Local de Malgrat de Mar.

La sentència arriba 24 hores abans de la reunió que demà mantindràn els polítics malgratenc amb l’ACA per donar sortida al projecte que finalment s’ha de fer a la Riera després de mesos de discusions i declaracions que han enrarit l’ambient a la població veïna de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics