URGENT

L’ajuntament de PLF ha donat a conèixer alguns dels actes que es preparen per aquestes festes de Nadal.

Compartiu aquesta història

A banda de la col·laboració amb la Marató de TV3, que ja comentàvem a l’informatiu d’ahir, el consistori palafollenc ja ha informat sobre algunes de les activitats previstes de cara a les festes nadalenques.

Segons ha sabut RP, el proper dia 22 de desembre a les 8 del vespre es farà la presentació del Llibre “La guerra Civil a Palafolls” de Jordi Amat. L’acte es farà al teatre de PLF amb la presència de l’autor. En els propers dies es farà arribar a cada llar una tarja amb la qual es podrà recollir el llibre a les dependències municipals, a partir de la data de presentació.

Amat, ha reconstruït, a partir de la informació recollida en arxius i amb entrevistes orals a molts palafollencs, el PLF de la decada dels 30, amb una amplia informació sobre moviments polítics i seguint una cronologia.

L’endemà diumenge, dia 23 de desembre, el teatre rebrà per segona vegada en 3 anys a Pau Riba. El cantautor català interpretarà el seu peculiar Jisas de Netzarit, acompanyat a l’escenari dels Mortimers. L’actuació de Riba serà a partir de les 7 de la tarda amb entrada gratuïta.
Aquests espectacle explica la vida de Jesús, ara fa 2000 anys i la de Jisas que el succeirà d’aquí a 2000 anys més, i s’ironitza sobre l’actualitat política actual.

També emmarcat dins els actes de Nadal, el proper dia 26 es farà el tradicional concert de St Esteve a partir de les 7 de la tarda al mateix Teatre. El concert anirà a carrec de Artensemble, sota la direcció del català Josep Maria Sauret. L’entrada a l’acte serà gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics