URGENT

El conseller Joaquim Nadal visita Malgrat de Mar per signar el conveni del projecte del barri del Castell

Compartiu aquesta història
El conseller Nadal i l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy, signaran el conveni que ha de fer possible la millora del barri del Castell a través de la subvenció que Malgrat de Mar ha aconseguit aquest any dins la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris, i que en preveu subvencionar la meitat del projecte, que pretén millorar aquesta zona del municipi.
El conseller arribarà a l’Ajuntament a 2/4 de 8 del vespre i, després de signar en el llibre d’honor de l’ajuntament, es farà la signatura del conveni a la sala de plens, on està previst que es facin els parlaments, en els quals intervindran un veí representant de l’Associació de Veïns del Barri del Castell, l’alcaldessa de Malgrat i el conseller Nadal.
El projecte d’intervenció integral al barri del Castell està valorat en uns 8 milions d’euros, dels quals el govern català es farà càrrec de la meitat i l’Ajuntament, i altres fonts de finançament, de l’altra meitat. La Llei de Barris preveu que els projectes escollits s’executin en 4 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics