URGENT

El futur de la riera de Malgrat el decidirà un plenari municipal.

Compartiu aquesta història
Després de la reunió entre l’ACA i els grups municipals de Malgrat d’ahir, ha quedat clar que serà finalment un nou ple municipal qui haurà de decidir què passarà amb la riera de PLF al seu pas per Malgrat.

En una propera sessió plenària, que podria ser el proper dimarts, si l’ACA entra la informació amb temps suficient, s’haurà de debatre i aprovar quin projecte es desenvolupa a Malgrat. Segons l’alcaldessa de Malgrat de Mar aquests assumpte ja hauria d’estar solucionat i recorda que s’ha perdut temps i diners.

En la reunió d’ahir l’ACA va presentar l’informe sobre quants arbres s’hauran de talar en cada un dels projectes presentats. Segons Campoy, són 3 arbres que es salven amb la segona proposta.

Tal i com estan les coses, la decisió recau en la posició de la regidora del PP, Anna Vega, que assegura que avui hi ha una reunió extraordinaria del PP local per definir la posició del partit davant la proposta. Una posició que no es coneixerà fins el dia del ple.

Si Vega vota a favor del primer projecte, a l’igual que el seu soci de govern, el PSC, aquesta opció guanyarà per majoria, però si Vega vota a favor del segon projecte presentat per l’ACA, el de la riera naturalitzada, serà aquesta opció la que finalment es desenvoluparia. En canvi si el PP s’absté a la votació plenària, la situació quedaria en empat, i per tan caldria utilitzar el vot de qualitat de l’alcaldessa, cosa que de nou permetria fer el primer projecte de l’ACA, el mateix que es va paralitzar el mes d’agost passat.

Un nou motiu per la polèmica és el que Campoy va dir ahir en exclusiva per Ràdio Palafolls. Campoy assegura que la regidora popular Anna Vega, va votar a favor de la moció del mes de setembre, que demanava l’aturada de les obres i un replanteig del projecte de la riera, per culpa de la pressió popular i contra el seva pròpia voluntat.

La mateixa Anna Vega ha confirmat que es va sentir presionada, però actualment no sent aquesta pressió. La regidora popular també ha passat balanç del segons projecte, que segons ella en un primer moment li va agradar, però que ara hi ha punts que no veu clars.

Vega matitza que això no significa un canvi de postura del PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics