URGENT

ERC de PLF dubta de la qualitat dels llocs de treball que Inditex preveu crear a PLF.

Compartiu aquesta història
En el seu bulletí del partit, que es reparteix aquests mes de desembre, els republicans es pregunten sobre alguns aspectes de l’arribada de la multinacional textil al nostre municipi. Primer denuncien les que per a ells és una destrossa ambiental, arran de les obres d’adequació del terreny on Inditex crearà la seva planta logística al nostre municipi, al polígon de Mas Puigverd.
Els republicans denuncien la tala d’arbres que calia protegir i la desaparició del conreu combinat de blat de moro, poc comú al nostre municipi.

Esquerra també dubta encara de la qualitat dels llocs de treball que suposadament l’empresa gallega ha de crear a PLF i que l’equip de govern socialista en la passada legislatura quantificava en 500. Esquerra creu que, tenint en compte les condicions laborals que ja ofereix Inditex a les seves instal.lacions de Tordera és previsible que els llocs de treball palafollencs també siguin similars. El regidor republicà, Jordi Pedemonte, assegura que molts dels acomiadats a Fibracolor, empresa participada per Inditex, no acceptarien anar a la nova planta de l’empresa gallega a PLF, precisament per les condicions de treball que es perfilen .

Finalment Esquerra espera conèixer quan Inditex pagarà els permisos d’obres, que segons el PSC seran d’un valor superior als 3 milions d’€, i el seu destí final.

En la campanya electoral el llavors regidor d’hisenda, Josep Ribas, que manté aquesta cartera en l’actual legislatura, assegurava a RP que Inditex pagaria 3 milions i mig d’€ que s’utilitzarien per tirar endavant projectes com el soterrament de la carretera de Blanes i l’eliminació dels semàfors.
Pedemonte assegura que, vista l’experiència és probable que finalment es facin altres accions, segons la conveniència de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

En el seu butlletí, els republicans també critiquen, el que consideren escultures de dubtós gust, com les instal.lades a la rambla de les Ferreries. Assegura que hi ha una nova corrent de situar objectes rars al nostre municipi, i ho exemplifiquem amb les creus de Termne que s’han instal.lat aquests últims mesos, o les papareres ou. Critiquen l’elevat cost d’aquestes obres i asseguren que obeeixen a pagar els capricis d’algú, en clara referència a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Esquerra assegura que caldria evitar ser la riota dels municipis veïns amb aquests tipus d’obres, dignes, segons els republicans, d’un museu dels horrors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics