URGENT

RP celebra aquests proper dissabte la seva Festa Solidària

Compartiu aquesta història
La Festa està destinada a recaptar diners per al desenvolupament rural a les poblacions de San Isidro, a Nicaragua i a la regió de Kandia, al Senegal.

És el tercer any consecutiu que els esforços de la Festa Solidàris de RP es destinen a aquestes poblacions, ja l’any passat es va aconseguir rehabilitar una escola a San Isidro i ajudar a un macroprojecte d’un pou d’aigua al Senegal, per tal d’irrigar uns terrenys per fer-los fertils i crear un sistema d’auitosuficiència.

Per recaptar diners enguany la Festa començarà a les 9 del matí de dissabte, amb la transmissió del sorteig de la Loteria de Nadal. Per seguir el sorteig, RP instal.larà una carpa al mercat setmanal del nostre municipi des d’on Elisabet Ibañez i Inés Agudo comentaran la jornada de la Grossa de Nadal amb els veïns que s’apropin a l’stand de RP. Des del control Jordi Pratsegvalls i Marc Ferri, faran el seguiment dels números que van sortint.

Qui s’acosti al mercat podrà fer les seves donacions per a la Festa Solidària.

A partir de la 1 del migdia, Sebastian Camero, farà un resum musical de l’any 2007 amb els èxits que durant els últims mesos han estat número 1 de RP.

La tarda de dissabte estarà dedicada als més petits del municipi. Així a les 6, tothom que ho vulgui podrà assistir a l’espectacle infantil de Nadal organitzat per l’esplai el Pas de PLF, que a l’igual que l’any passat realitzarà el festival al teatre, amb un a entrada simbòlica en benefici de la Festa de RP.

Just després, i igualment obert a tothom, hi haurà un espectacle infantil al teatre, i després, a les 6 de la tarda, el teatre es vestirà de Gala per rebre a un patge reial que visitarà PLF per tal d’escoltar els nens i nenes del nostre municipi . A més qui ho vulgui es podrà fer una fotografia amb l’emissari reial.

Totes aquestes activitats tenen una entrada simbòlica, en benefici de la Festa Solidària.

I diumenge dia 23, durant el partit de futbol Barça Madrid, sortegem una equipació completa del FC Barcelona, a banda d’altres premis. El sorteig el farem en el decurs del partit al Cafè de PLF. Els números de la rifa, ja són a la venda al mateix Cafè, on també es pot veure la samarreta i els pantalons blaugranes que es sortegen.
Tots els diners recaptats en els actes de la Festa Solidària es destinaran als treballs de desenvolupament rural a Nicaragua i Senegal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics