URGENT

Gòspel Viu actuarà aquests vespre al sopar de Nadal del Barça.

Compartiu aquesta història
La formació palafollencs ha estat l’escollida per actuar avui al tradicional sopar de Nadal preparat per al FC Barcelona a la Llotja de la ciutat, a la Via Laietana.

Gòspel Viu, tindrà el protagonisme al final de la vetllada amb uns 25 minuts d’actuació, com avança el director de la formació, Moises Sala:

El mateix Sala avança quin serà el repertori d’aquests vespre de Gòspel Viu al sopar de Nadal, en el que estaran totes les seccions esportives del Barça.

La formació palafollencs continua sumant mèrits per ser considerada una de les millors agrupacions vocals del nostre país. En els seus 5 anys d’història, ja han actuat al Palau de la Música, a Sta Maria del Mar, en el sopar del centenari de Mundo Deportivo, davant la família reial i ara al sopar del FC Barcelona.

Actuació al centenari de Mundo Deportivo ara fa 2 anys
A principis d’any, probablement al mes de febrer sortirà a la venda el CD i DVD de les actuacions que Gòspel Viu va fer aquesta tardo passada a l’auditori de Girona, en el que van adaptar simfònicament el seu espectacle The Gospel Experience, en dos concerts especials i multitudinaris, amb acompanyaments d’orquestra simfònica i Big Band.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics