URGENT

Les noies del bàsquet de PLF han perdut d’un punt aquesta jornada.

Compartiu aquesta història

Tot i tenir-ho a tocar, finalment el club femení de bàsquet de PLF va perdre aquests cap de setmana el seu enfrontament a casa contra l’escala. El resultat final demostra l’igualtat del partit, que es va resoldre a favor de l’escala per un sol punt, 58 – 59.

Els nois en canvi, si van poder guanyar al Lloret per 12 punts de diferència, 80 –68, en el que és la 4a victòria de la temporada.

Pel que fa el futbol Sala, visctòria dels 2 equips palafollencs. El líder de la classificació, l’Athletic Sta Maria, continua més líder encara després de la victòria dissabte contra el Vallgorguina per 6 a 1.
El St Lluís també va guanyar el seu compromís contra l’Enlleurat de Mataró amb un ajustat 4 a 5, i ja suma 15 punts i es manté en una còmode 6a posició.

Pel que fa al futbol, la derrota de la jornada la van viure el Benjamins en la 2a fase comarcal. Els palafollencs van perdre d’11 gols, 2 a 13 contra el Lloret, un dels equips més forts de la competició.

El Prebenjamins no van tenir dificultat en vèncer els seus partits. L’A va guanyar a casa al Breda per 5 gols a 1, i el B va guanyar per 6 a 0 al Maçanet.

A la categori Juvenil, el B no aixeca cap i continua sense puntuar. Aquesta passada jornada va caure contundentment al Masnou per 0 a 12. L’A també va caure al seu partit a Premià de Dalt, per 4 a 0. Els palafollencs tenen 11 punts en les 10 jornades disputades fins ara.

També van perdre els dos equips palafollencs de la categoria Infantil. L’A a casa contra el La Salle Premià, per 2 a 6, i el B al camp del Llavaneres per la mínima 0 a 1.

Tampoc van tenir sort els cadets, que van perdre per 5 a 1 al camp del St. Vicentí. Els palafollencs es mantenen amb 10 punts.
En la categoria amateur, l’A va guanyar, 2 a 0 , al Farners i continua líder de la classificació amb 38 punts, i el B va perdre contra el Mataronesa per 2 a 4 i continua amb 13 punts a la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics