Conxita Campoy eliminarà el consell de turisme de Malgrat de Mar.

L’alcaldessa de la població veïna, que alhora ocupa la cartera de turisme, va anunciar, al tram final del ple d’ahir que suprimiria aquests consell, de caràcter consultiu.
La mesura va agafar per sorpresa a la resta de forces polítiques del consistori.
Segons Campoy el consell no tenia efectes pràctics en materia de turisme.
El consell de Turisme, creat en l’anterior mandat es reunia periòdicament amb la intenció d’avaluar les polítiques que havia de seguir el municipi, i proposava mesures i analítiques a la realitat turística de Malgrat, i estava composat per persones del sector i membres dels partits polítics del consistori.
L’alcaldessa vol crear ara un nou òrgan de capital mixt, entre el sector privat i l’ajuntament per poder accedir a ajudes. Segons Campoy en aquests nou organisme estarien representats tots aquells actors que puguin aportar propostes efectives i aplicables en matèria turística.
L’oposició va lamentar la supressió d’un òrgan, que segons ells, fomentava la participació ciutadana.
El ple de Malgrat d’ahir, va ser el primer de la popular Anna Vega com a regidora del govern, i va viure moments molt tensos, sobretot a la part final del plenari, que va durar 4 hores. L’oposició va denunciar el que considera una mala utilització dels mitjans públics de comunicació, especialment del web municipal i del butlletí, pel que van demanar la creació d’un reglament dels mitjans.
El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics