URGENT

Surt a concurs el tram de l’autopista que unirà PLF amb la carretera entre Blanes i Tordera

Compartiu aquesta història
El Diari Oficial de la Generalitat publica avui les bases del concurs presentat per ACESA per tal d’allargar l’actual autopista del Maresme, la C32, des del seu acabament actual, a PLF, fins a la carretera que uneix Blanes i Tordera, la GI600.

Segons aquestes bases el termini d’execució són 15 mesos i té un pressupost de més de 51 milions i mig d’€.

La noticia la rebia avui l’alcalde de PLF arran d’una trucada del conseller de política territorial i obres públiques Joaquim Nadal. Agustí es felicita per l’obertura del concurs, que acabarà amb els problemes de l’actual sortida de l’autopista al terme municipal de PLF.

Dels més de 51 milions i mig d’€, l’1%, ha de ser destinat a patrimoni arquitectònic de PLF, en concret, com avança l’alcalde de PLF aquests més de mig milió d’€ es destinaran al castell de PLF. D’altra banda, Agustí assegura que la venda de terrenys municipals per on ha de passar aquests tram també permeten tenir diners per fer altres operacions com la de soterrament de la carretera d’accés a la Costa Brava a la zona dels semàfors.

El termini d’entrega de sol·licituds acaba a finals de gener a Acesa, i al febrer es farà l’obertura de les proposicions, cosa que implica que a mitjans del 2009 hauria d’estar finalitzat aquests nou tram de la C32 entre PLF i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics