URGENT

Aquests vespre es sortegen els 1500 € de l’Associació de comerciants i empresaris de PLF.

Compartiu aquesta història
Aquests vespre a les 9 es farà el sorteig dels 1500 € que l’ACEP, l’Associació de comerciants i empresaris de PLF, regala en aquestes dates entre els clients dels establiments adherits a l’associació.

Durant aquests mes de desembre, els clients de l’associació han rebut unes butlletes per participar en el sorteig d’avui. Calia omplir-les i dipositar-les a les urnes que es troben a cada botiga associada. Avui aquestes butlletes es reuniran al Punt d’Informació Juvenil de PLF, on es farà el sorteig dels 1500€.

Avui el que es donaran són 3 premis de 500€ cadascun, uns diners que els guanyadors s’hauran de gastar en una sola jornada en qualsevol dels comerços adherits a l’ACEP. El dia triat per fer aquesta despesa és aquests proper dissabte, 22 de desembre.

Enguany és la segona edició d’aquests sorteig de Nadal de l’ACEP, que ha incorporat algunes modificacions respecte l’any passat. Ara fa un any sols hi havia un guanyador del 1500€, que a l’igual que ara s’ha de gastar els diners en una sola jornada.

El sorteig d’aquests vespre serà transmès en directe per RP des del Punt d’informació juvenil de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics