Avui comença un nou programa informatiu a RP: Assumptes interns.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El nou programa dels serveis informatius repassarà l’actualitat de les diferents àrees de govern i els líders dels partits a l’oposició per conèixer de primera mà l’actualitat de la política municipal.

Cada dijous entrevistarem a un dels 13 regidors palafollencs, ja sigui per la seva qualitat de membres del govern com per ser membres de l’oposició.

Segons l’actualitat, cada setmana es convidarà al programa al regidor o regidors que pugui donar la informació precisa sobre els aconteixaments o informacions més candents.
D’aquesta manera, avui dijous la primera convidada al programa Assumptes Interns, serà la regidors d’ensenyament de l’ajuntament de PLF, Antònia Petit, amb la que repassarem les últimes informacions sobre el transport escolar. Ja hem informat aquesta setmana que el transport al nostre municipi, dels quals els usuaris pagaven prop de 13 € l’any, passa a ser aquesta quantitat cada mes. Avui Petit explicarà el perquè d’aquesta decisió.

Amb ella també parlarem sobre la demandada tercera escola de primària, sobre els terminis amb els que es treballen per traslladar l’institut de PLF a la seva ubicació final i també sobre la llar d’infants, que en els últims anys ha tingut problemes d’espai, i on també s’han començat a aplicar noves tarifes i horaris, que els pares han criticat.

L’entrevista a Petit la podreu escoltar després de l’informatiu de la 1 del migdia a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics