URGENT

Malgrat de Mar té avui nou ple que es preveu multitudinari.

Compartiu aquesta història
A l’igual que va passar en el ple del passat dia 4 de setembre, quan l’oposició, inclòs llavors el PP, va aprovar una moció per aturar les obres de canalització de la riera de PLF al seu pas per Malgrat, avui es preveu un nou ple amb màxima assistència de públic i de mitjans de comunicació.

A les 7 de la tarda començarà la sessió ordinària corresponent al mes de gener amb un total de 7 punts a l’ordre del dia. Entre ells la proposta que fa ara l’equip de govern per continuar amb les obres del tram de Can Feliciano de la riera, que es va aturar a l’estiu.

Aquesta nova proposta demana a l’ACA fer el calaix de formigó amb les garanties per tal de, en un futur, poder tapar-la i donar continuïtat a l’obra feta en el tram final de la riera.
Aquesta proposta compta amb la aprovació de l’equip de govern, PSC i PP, i amb el rebuig de tota l’oposició.

La plataforma Salvem la Riera ha demanat als veïns de Malgrat que es manifestin un cop més davant el consistori per poder seguir la sessió plenària d’avui, amb pancartes reivindicatives.

La sessió d’avui també ha de servir per resoldre les al.legacions a les ordenances i del plec de condicions per licitar la nova caserna de la policia local de Malgrat de Mar.

L’últim dels punts de la sessió d’aquests vespre és el de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics