URGENT

El PP assegura que s’han afiliat a Malgrat més de 40 persones noves des de l’estiu.

Compartiu aquesta història
Després d’un any complicat a les files del PP a Malgrat, en el que va dimitir el cap de llista per Malgrat a falta d’un mes de les eleccions, de la dimissió del president local i l’última dimissió del president de la junta Gestora de Malgrat Joan Carles Tagua, anunciada en aquesta emissora la passada setmana, el partir assegura que el ritme d’afiliacions des de l’estiu ha estat molt bona.

El secretari general del PP al Maresme, Lluís Tejedor, explica que l’assumpte de la riera de Malgrat no ha afectat el ritme d’afiliacions al PP de Malgrat que Tejedor fixava en una quarantena.

Sobre l’anunci de la dimissió de l’exregidor i fins ara president de la gestora local de Malgrat, Joan Carles Tagua, Tejedor assegura no tenir coneixement que es tracti d’una conseqüència del posicionament del partit davant la problemàtica de la Riera de Malgrat, ja que Tagua no en va fer esment a la carta de dimissió presentada fa més d’un mes al partit.

Tagua va anunciar a RP que deixava les seves responsabilitats al partit popular de Malgrat, per diferents motius, però assegurava en les seves declaracions que tot l’afer de la Riera hi havia ajudat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics