URGENT

Joves de PLF participaran en un intercanvi europeu a Polònia.

Compartiu aquesta història
Palafolls ha estat la població catalana escollida per participar en un projecte d’intercanvi aquests estiu a Polònia. A la trobada que servirà per parlar de temes de drets humans, hi prendran part joves de Polònia, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Eslovaquia i els joves palafollencs.
La trobada que es farà durant 10 dies del mes de juliol, pretén abordar temes de drets humans des de diferents vessants; des de dinàmiques de grup, sortides al voltant de la ciutat enfitriona preparacions d’accions al carrer, etc.

El joves que estiguin interessats en participar en aquest intercanvi cultural, que pot tenir continuïtat el mes de setembre a Bèlgica, cal que s’adrecin al PIJ, que és qui gestiona el programa d’intercanvi.

Cal tenir entre 18 i 25 anys i tenir coneixements de l’anglès, ja que serà l’idioma amb el que es farà les trobades.

Abans de la trobada, que serà del 15 al 25 de juliol, es farà una visita de cap de setmana, per tal d’establir què és el que es farà al juliol.Aquests projecte d’intercanvi en el que participen 6 països europeus està finançat en un 70% de les despeses per la Unió Europea.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics