URGENT

Aviat començaran les obres de millora de la N2 des d’Arenys i fins a Tordera.

Compartiu aquesta història
El Ministeri de Foment va fer pública ahir l’adjudicació de dues de les actuacions més esperades a l’N-II al seu pas pel nord de la comarca. La primera és la millora del ferm de la carretera des d’Arenys de Mar i fins a Tordera per un preu de prop de 7 milions d’euros. Les obres continuen amb la rehabilitació que ja va començar l’estiu passat entre Montgat i Arenys de Mar.

Està previst que les obres comencin de seguida i que afectin el trànsit rodat el mínim possible, tot i que l’actuació que es va fer aquest estiu al sud del Maresme va provocar cues i retencions importants i va aixecar les queixes d’alguns dels municipis afectats.

En vermell, el tram afectat

Part important de les obres serà desmuntar més de 19 km de barreres i la substitució d’aquestes tanques de seguretat per uns 7 km de barreres recuperades i per més de 10 km de barreres arrodonides.
Fora d’aquesta rehabilitació queda el pont sobre la Tordera i sobre el ferrocarril al seu pas per la població de Tordera, a la zona de can Bartolí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics