URGENT

Montserrat Candini serà la cap de llista de CiU al senat.

Compartiu aquesta història
La cap de llista de CiU en les passades eleccions a la ciutat de Calella serà ara la cap de llista per BCN al Senat en les properes eleccions del mes de març.
Es tracta de la primera vegada que la federació nacionalista posa una dona al capdavant de la llista del Senat per Barcelona. Una aposta que, segons Artur Mas, es justifica per la vàlua de la candidata. Candini, que substitueix Carles Gasòliba, anirà acompanyada per Feliu Guillaumes i Jordi Torras. En l’acte de presentació de les candidatures, Artur Mas va voler fer esment especial a Jordi Vilajoana, que el 2004 va ocupar el número dos de la candidatura al Congrés i que serà enviat al Senat com a cap de files del grup de CiU, per designació directa del Parlament, en substitució de Pere Macias, número dos a la llista del Congrés que encapçala el líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida.

Montserrat Candini

Candini, casada i amb una filla, va retornar la victòria a CiU a Calella després de vuit anys. Tot i el triomf, el partit no va aconseguir tancar cap pacte amb la resta de forces i s’ha mantingut com a principal grup de l’oposició en un ajuntament que repeteix combinació de govern entre el PSC i ERC per tercera vegada.Montserrat Candini manté que en cas que sortís escollida podrà compaginar sense problemes el càrrec de senadora amb el de portaveu del grup municipal de Calella.

EL PUNT

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics