URGENT

La instal·lació d’aparcaments al barri de St. Lluís obliga a tallar un carrer dos mesos i mig.

Compartiu aquesta història
A partir de demà dimecres el carrer Anselm Clavé del barri de St. Lluís estarà tallat al trànsit fins a finals de març, per tal d’instal.lar-hi una trentena de nous aparcaments en bateria a la plaça de Joan Huix.

Aquests tall afectarà indirectament a uns altres 3 carrers, ja que l’Anselm Clavé és un carrer de sortida del barri.
La policia local del nostre municipi explica que els veïns dels 4 carrers afectats hauran de circular en contra direcció ja sigui per entrar o per sortir dels seus carrers.

En vermell el carrer tallat, en groc els carrers afectats i
en verd la nova zona d’aparcaments.

Marc Penya, cap de la policia local de PLF, explica que hi haurà algun cas especial en el que sí es permetrà circular al carrer Anselm Claver.

A partir de demà començarà la instal.lació de 30 nous aparcaments en bateria a la plaça Huix del barri de St. Lluís, un barri on la manca d’aparcament es fa cada dia més evident, després del gran procés de construcció immobiliària que ha experimentat la zona en els últims anys. El propi Penya assegura que aquests nous aparcaments ajudaran a pal·liar aquesta manca d’estacionaments.

Es preveu que les obres s’acabin el proper 30 de març, quan es tornarà a obrir el carrer Anselm Clavé i ja es podrà circular amb normalitat pels 3 carrers afectats per les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics