URGENT

Palafolls és el segon municipi que més creix en població al Maresme i tenia fa un any 8.061 habitants.

Compartiu aquesta història

A finals del 2007 l’institut nacional d’estadística publicava el cens de les poblacions espanyoles a data 1 de gener del 2007. A la comarca del Maresme, la població que més ha crescut és St Cebrià de Vallalta amb un 7% respecte l’any 2006. El segon municipi amb un creixement més alt ha estat PLF que a principis del 2007 tenia ja 8061 habitants, un augment del 6.3% respecte l’1 de gener del 2006.

El nostre municipi ha experimentat un creixement molt superior que altres poblacions veïnes com ara Malgrat de Mar, que ha crescut un 1.7%, Pineda amb un 0.3% o Tordera que ha crescut un 4.4%.

PLF ha crescut molt per sobre de la mitjana comarcal, situada en un 1.2%.
En el global de la comarca, el Maresme ha crescut en prop de 5000 persones. Això vol dir que a principis de l’any passat en total érem uns 414.081 maresmencs.

A principis del 2007 la població amb més habitants de la comarca era, la capital Mataró amb més de 119000 habitants, seguida de de Premià de Mar, que tot i haver patit un creixament negatiu de l’1%, és la segona població més poblada amb més de 27.500 habitants, mentre que St Iscle de Vallalta era la població més petita amb prop de 1200 habitants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics