URGENT

RENFE va realitzar l’any passat un 1.8% menys del viatges a la línia del Maresme

Compartiu aquesta història

El servei ferroviari a la comarca del Maresme també es va veure afectat l’any passat per les incidències a la línia C1, la que uneix Maçanet de la Selva i BCN per la costa, és a dir la que passa per Blanes i Mataró.

Aquesta línia va registrar 7.1 milions viatges entre juny i setembre del 2007, contra els 7.2 milions registrats l’any anterior. Això representa que en aquests període, la línia de la costa va perdre un 1.8% dels trajectes.

Segons la publicació Barcelona Economia, del consistori barceloní, la línia més afectada és la de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona amb Granollers-Canovelles i Vic, que ha comptabilitzat un 36% menys de viatges en un any.

Aquesta reducció coincideix amb les continues avaries registrades en el servei de rodalies en aquesta línia, que sols és d’una via i les incidències són de més impacte. En total, durant aquests període, el servei de rodalies de Renfe va registrar prop de 27 milions de viatges, un 8,2% menys que en el tercer trimestre de 2006, quan es van fer més de 29 milions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics