Aviat començaran les obres de millora de la N2 des d’Arenys i fins a Tordera.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Ministeri de Foment va fer pública ahir l’adjudicació de dues de les actuacions més esperades a l’N-II al seu pas pel nord de la comarca. La primera és la millora del ferm de la carretera des d’Arenys de Mar i fins a Tordera per un preu de prop de 7 milions d’euros. Les obres continuen amb la rehabilitació que ja va començar l’estiu passat entre Montgat i Arenys de Mar.

Està previst que les obres comencin de seguida i que afectin el trànsit rodat el mínim possible, tot i que l’actuació que es va fer aquest estiu al sud del Maresme va provocar cues i retencions importants i va aixecar les queixes d’alguns dels municipis afectats.

Part important de les obres serà desmuntar més de 19 km de barreres i la substitució d’aquestes tanques de seguretat per uns 7 km de barreres recuperades i per més de 10 km de barreres arrodonides.
Fora d’aquesta rehabilitació queda el pont sobre la Tordera i sobre el ferrocarril al seu pas per la població de Tordera, a la zona de can Bartolí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics